Cintare industriale si elevatoare
Compania "Comsales Grup" este o întreprindere cu un profil diversificat de activități din domeniul industrial și al construcțiilor. Activează pe piața Republicii Moldova din 2006.

Compania "Comsales Grup" posedă o infrastructură dezvoltată, necesară pentru desfășurarea unui complex întreg de activități de construcție și montare: de la etapa elaborării documentației de proiect și pînă la darea în exploatare a obiectului.

Principalele genuri de activitate ale companiei noastre sunt construirea obiectelor industriale și agricole. Folosind o abordare individuală a cerințelor clienților, oferim condiții convenabile și profitabile de colaborare.

COMSALES GRUP înseamnă:

 1. Garanția eficienței.
  Urmând un concept al nostru propriu, ne asumăm întreaga responsabilitate pentru proiectul de construcție. Atenția față de cerințele clientului determină stilul nostru de lucru și devine cheia eficienței noastre.
 2. Garanția calității.
  Experiența multianuală a companiei COMSALES GRUP permite optimizarea generală a executării lucrărilor de construcție și exploatare a obiectului.
 3. Garanția respectării termenilor.
  Compania "COMSALES GRUP" oferă garanția respectării termenilor de execuție a lucrărilor. Experiența și disponibilitatea personalului calificat ne permite executarea operativă și în complex a întregii game de lucrări de construcție - de la punerea fundamentului clădirii și pînă la darea în exploatare.
 4. Garanția respectării bugetului.
  Compania de construcție COMSALES GRUP reprezintă în sine profesionalismul la un nivel modern și siguranța financiară de nivel înalt. Pînă la începerea executării lucrărilor, noi elaborăm oferta comercială și garantăm că prețul indicat va rămîne neschimbat.
 5. Datorită parteneriatului documentat dintre compania constructoare, proiectant și antreprenorul general, clientul primește o gamă completă de servicii dintr-o singură sursă. În așa fel, clientul alege un partener cu o experiență vastă, care, împreună cu arhitecții, inginerii, subcontractorii și furnizorii, se ocupa de la început și până la sfîrșit de proiectare, coordonare și realizarea optimă a construcției. Din acest motiv, putem construi un sistem eficient și de succes. 


  Convinge-te personal de acest fapt!


Ţara Moldova
Oraş Chisinau
Adresa Mesterul Manole 5A
Email comsales.marketing@gmail.com
Telefon 068613333
Website http://www.comsales.md